tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kattoja ja seiniä

Päätettiin tuossa pari viikkoa sitten kurkata miehen kanssa olohuoneen katon sisälle. Meillähän on siis joka huoneessa pinkopahvit sekä katossa että seinissä.
Tosiaan, piti ottaa ihan vähän vaan pinkopahvia katosta irti, ja katsoa millainen katto sieltä paljastuu. Noh, melkein puolethan sieltä katosta sitten loppujen lopuksi revittiin alas.
Mutta hyvä että revittiin, sillä pinkopahvin alta paljastui kaunis puupaneeli. Niin, ja ainakin miljoona kiloa sahanpurua tippui lattialle (ja sohvalle, ja pöydälle jajaja...). :D

Olkkarin katto

Hieman huono kuva, mutta tästä saa ehkä parhaimman käsityksen paneelin väristä. On se komea!
Olohuoneen katon lisäksi mies kurkkasi myös tulevan makuuhuoneen kattoon. Siellä ei odottanut yhtä hienoa yllätystä kuin olkkarissa, joten jätettiin makkarin katto repimättä. Viime torstaina mies kuitenkin päätti repiä makkarin kahdesta seinästä sekä katosta pinkopahvit pois.

Seinä näyttää jopa ihan hyvälle. Nuo pari keskimmäistä hirttä pitää tosin hioa.

Toinenkin seinä näyttää hyvälle.

Katto ei näyttänytkään enää ollenkaan hyvälle. :(
Makkarin kattoon pitää tilata paneelit ja asentaa ne paikalleen. Myös keittiön kattoa odottaa sama kohtalo. Uusissa paneeleissa askarruttaa vain niiden väri. Olohuoneeseen jätetään mahdollisesti tuo olemassa oleva paneeli sen värisenä, mikä se onkin. Makkariin ja keittiöön mietitään, tuleeko niistäkin ruskeat, vai maalataanko paneelit (kuulto)valkeaksi. Mielipiteitä asiasta? :)

Keittiöstä on tulossa myös vähän enemmän postausta nyt lähiaikoina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti