lauantai 5. toukokuuta 2012

Piirrustukset

Jaksaisinkohan vihdoin kirjoittaa tännekin jotain?
Saatiin talon piirrustukset jokunen viikko sitten, ja luvatkin on jo haettuna. Miehen puheiden mukaan kahden viikon päästä alkaisi remontti. Saa nähdä, kuinka pitkä se "kaksi viikkoa" on.. ;)

Voisin tännekin niitä piirrustuksia skannailla, niin sais vähän käryä, että miltä meidän talon pitäisi kokonaisuudessaan näyttää.
(Kuvia klikkaamalla pitäisi kuvat näkyä isompina)

Alakerta. Elikkäs kodinhoitohuone, vessa, suihku ja sauna on laajennusta ja muut sitten vanhaa osaa.

Kellari. Tekninentila ja kattilahuone on jo olemassa olevaa kellaria, varasto ja huone tulee laajennukseen. Tuohon "varastoonhan" tosiaan tulee sitten puiden säilytyspaikka ja huoneesta tulee miehen ikioma kodinhoitohuone.

Yläkerta. Pienillä pisteillä pitäisi näkyä vanhan osan toinen entisistä makkareista. Nyt sen tilalle tulee siis aula ja makkarin paikka siirtyy luonnollisesti laajennusosaan. Ylös tulee myös pieni vessa.
Yläkertaan tulee muutosta muutenkin. Koska portaiden paikkaa ei voitu muuttaa, mutta portaita joudutaan loiventamaan, niin portaiden yläpää olisi jäänyt todella ahtaaksi. Siksipä suunniteltiin yläkerran aulaan uusi ratkaisu. Lisäkustannuksiahan se tuo, mutta hienolta se tulee näyttämään. Sen myönsi jopa appiukkokin. :D

Laitan vielä julkisivukuvat talosta, niin näkyy se yläkerran kohtalokin siinä samassa. :)

Ylhäällä etupiha (pohjoinen) ja alhaalla takapiha (etelä)
Ylhäällä piha liiteriltä päin (länsi) ja alhaalla piha tieltä päin (itä).
 Kuvissa pitäisi näkyä myös talon pinta-alat. Isohan tämä talo on jo nyt, ja vielä p*rkeleen paljon isommaksi tämä kasvaa. Kauhulla odotan ensimmäistä siivouspäivää.. :D

3 kommenttia:

  1. paljon neliöitä ennen/jälkeen??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvistahan sen voi laskea ennen 199,5 ja laajennuksen jälkeen näyttäisi olevan 334,5

      Poista
  2. Kuvissa olevat luvut on kokonaisaloja. Huoneistoala on nyt 137 ja laajennuksen jälkeen 206,5 neliötä. Kerrosala on nyt 173 ja laajennuksen jälkeen 308 neliötä. Luvut on katsottu suoraan lupapiirrustuksista, en ole tarkistanut miten tarkasti pitää paikkaansa.

    VastaaPoista