lauantai 30. kesäkuuta 2012

Aikaansaannoksia viikolla 26

Kihisen halusta kirjoittaa makuuhuoneen suunnittelusta, mutta ensiksi ajattelin kuitenkin kertoa mitä tällä viikolla on saatu aikaan;

Makkarin ikkunaseinästä lähti pinkopahvit maanantaina.
 
Keskiviikkona makkariin oli laitettu paneelit kattoon.
Torstaina paneelit saatiin myös keittiön kattoon.
Perjantaina ulkoeteinen sai kyytiä.
Perjantaina tuli myös sorakuorma.
Sekä kaivuri, jota ensitiedoista poiketen käyttääkin miehen veli, eikä mies itse.
Kävi pieni "hupsista perkele", kun sokkeli tipahti talon alta. :s

Navetan seinustalta "löysin" nätin ruusupensaan.
Sekä jotain muitakin kukkia.
:)
Tiistai oli tosiaan kattopaneelien käsittely-päivä. Ja torstai-iltana käytiin hakemassa miehen kanssa salaojaputkia. Perjantaina miehen pikkuveli tyhjensi yläkertaa ja mies poltti kaiken poltettavissa olevan roinan takapihalla. Yöllä poltettiin vielä muutama kuorma ulkoeteisestä tullutta purkutavaraa. Tänään mies kävi hakemassa rautakaupasta mm. finnfoamia, harkkoja ja vesijohtoputkea.

Ihanan vapauttava tunne, kun remontti on vihdoinkin alkanut ihan rytinällä. Vihdoin jotain tapahtuu, ihan oikeasti! :) Nyt on sellainen fiilis, että ehkä tästä vielä kunnon talo tulee! (Ellei kerkeä sortumaan sitä ennen..)

2 kommenttia:

  1. Siis teilla on navetta pihapiirissa??!?! You know what this means - hevosia, lampaita, tallikissoja!! Joo! Osta heppa niin ma paasen ratsastelemaan ens kesana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, jep, navetta löytyy! Noista kolmesta vaihtoehdosta nuo lampaat ois ainoa harkittavana oleva juttu. Vaikka itsekin olen ratsastusta harrastanut aikoinaan 6-7 vuotta, ni ei riittäis rahkeet hevoselle. Ja kissat on pelottavia ja ne pissii joka paikkaan. :/

      Poista