tiistai 26. kesäkuuta 2012

Än-yy-tee NYT !

Ajattelin vain tulla pikaisesti kertomaan tännekin, että meidän remontti on vihdoin alkanut! Tai onhan se ollut meneillään jo varmaan yli vuoden.. :D Mutta eilen tuli timpuri hommiin, toisenkin timpurin olisi tarkoitus aloittaa tällä tai ensi viikolla. Myös miehen nuorempi pikkuveli tuli meille "kesätöihin" timpurin apupojaksi.

Eilen makkarista ja keittiöstä pojat repivät loput pinkopahvit pois ja katoista myös jotkut laudat. Lisäksi kellarin lattia koki kovia lekan alla.
Tänään saapui makkarin ja keittiön kattojen paneelit. Ensimmäinen kerros vaaleaa kuultolakkaa on jo sudittu paneeleihin. Hyvältä näyttää! :)

Viikonloppuna haetaan vissiin meille kaivuri ja mies ottaa hommakseen aloittaa laajennuksen pohjan kaivamisen.
Kunhan toinenkin timpuri suvaitsee saapua paikalle, alkaa kova urakka laajennuksen parissa. Sitten jää nykyisen talon sisällä oleva remppa taka-alalle ja miehet keskittyy pelkästään laajennuksen tekoon. Laajennus pitäisi kuitenkin saada johonkin malliin ennen syksyn talven tuloa.

Minun pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja viedä yksi keittiön kaappien ovista tuonne suureen cityyn. Pitäisi kysyä joltakin ammattilaiselta, mitä ovien uudelleen hiominen ja maalaaminen kustantaisi.
Myös jääkaapista pitäisi (miehen) soittaa joko Expertille tai suoraan Festivolle. Siihen oli kuljetuksessa tullut alareunaan aika iso naarmu ja se kylki jää näkyviin. Täytyy ottaa selville, toimitetaanko meille kokonaan uusi kaappi, vai korvataanko tuosta nykyisestä jotakin.

Yritän viikonlopun aikana ottaa kuvia tehdyistä hommista ja laitella päivitystä tänne. :)

1 kommentti: